44.057 puta hvala za ljubav i podršku!

44.057 puta hvala za ljubav i podršku!

Dragi prijatelji, ne zovem vas tako reda radi nego zato jer sam u proteklih mjesec dana primio i dao toliko emocija koliko nisam u cijelom životu.

Sjećam se svih stiskova ruke, zagrljaja, zajedničkih fotografija i razgovora s ljudima da bi to doslovce mogao nazvati jednim velikim srcem koje je kucalo zajedno u ovoj kampanji.

Mi smo osjetili jedni druge, vi mene i ja vas, razumjeli ste važnost tema o kojima govorim, ali realno gledano većina to nije prepoznala ili je neke druge stvari smatrala bitnijima.

Najviše od svega, obradovala su me djeca, njihovi iskreni osmijesi i komentari napunili su moje srce i dali mi radost koju se teško može opisati.

Smatram da sam dao puno od sebe, a vjerujem da ste i vi, jesmo li mogli više teško je reći, ali na što želim ukazati jest da je utakmica bila teška i neizvjesna.

Svjesni ste da mediji nisu bili uz mene i da teme o kojima govorim njih ne zanimaju. Vi koji ste glasali za mene, doslovce ste im rekli – tko vas šiša, mi podržavamo Pernara i nama je on drag.

Na toj ljubavi sam vam zahvalan i mogu vam reći da nikada neću odustati od istine koju vi i ja smatramo bitnom, a koja je medijima i ostalim biračima bila nebitna.

Smatram da se istina bitna za naše vrijeme mora čuti iako ju mainstream mediji i političari žele gurnuti pod tepih. U konačnici, svojim najvećim uspjehom u politici ne smatram osvajanje saborske stolice, nego vašeg srca.

Ako izgubim vaše srce, što mi vrijede sve stolice ovog svijeta? Želim da znate da moje srce kuca za istinu i za vas koji ju nosite, te da nikada od nje neću odstupiti. Moj motiv od početka bavljenja politikom nikad nije bio novac, nego društvena promjena, samim time – odustajanje od društvene promjene u zamjenu za kakvu fotelju, nikad mi nije bilo opcija.

Što se tiče same regularnosti izbora, imali smo stotinjak promatrača i mogu reći da su rezultati s nadziranih mjesta u skladu s ostalim rezultatima, tj. da u samom izbornom procesu nije bilo većih muljaža. Narod je uistinu glasao sukladno neslužbenim rezultatima DIP-a.

U konačnici, želim se zahvalit svim volonterima koji su odradili lavovski dio posla u ovoj kampanji i bez kojih nikad ne bi uspjeli niti skupiti potpise, a kamoli voditi ovu izbornu kampanju.

PS: Svjesni ste i sami da bez vaše podrške ne mogu puno napraviti i zato vas pozivam da uđete u našu organizacijsku grupu gdje je naša ekipa iz cijele Hrvatske (kod ulaska samo navedite iz kojeg ste mjesta da vas možemo razvrstati).

14 thoughts on “44.057 puta hvala za ljubav i podršku!

 1. Nenad Resnik says:

  Pozdrav.
  Čudim se i divim volji koju imate, s obzirom na neobrazovanu, letargičnu i oportunističku većinu.
  No, i onako, prave stvari nikad nisu mainstream i nadam se da ćemo i dalje imati priliku podržavati Vas i Vaš trud za neku bolju zemlju koju bi ostavilli našim klincima. Ova se potrošila kako mi izgleda, ali i onako ugovori. granice politika nemaju puno veze s narodom. Nikad niti nisu. Srdačan pozdrav.

 2. Marijan Albert says:

  Dali smo sve od sebe s puno truda u Puli s članovima i simpatizerima SIP-a na čelu s Ivanom Strmotić da osvijestimo pulsku svakodnevnicu ali badava zaluđen narod titovim milanovićem i dijasporski ADZ tako da su svi ograničeni glasali za LOPOVE aaaa šta reći … Ostajem bez texta

 3. Josip says:

  G. Pernare, ne odustajte.. Saf kada ce svi opet stat.. Vi krenite, 4 godine su ispred vas, a nove generacije vjeruju u vas.. Tako i ja.. Uvjek sam slobodan za bilo kakvo volontiranje vama i nasoj prekrasnoj drzavi kojoj treba vođa.. Kao vi

 4. IVANCICA says:

  Jedini covjek koji govori samo istinu ,nesebicno daje cjelog sebe i bas zbog tog sam uz tebe od samog pocetka !Glavu gore samo hrabro dalje za,mene si pobjednik !!!❤💪

 5. Dragutin Taradi says:

  Samo onaj koji ne odustaje može doći do cilja ! Zajedno možemo sve ,jer samo sloga kućo gradi ! Izbori su pokazatelj sadašnje svijesti naroda ! Za svaki željeni cilj ,treba samo način i vrijeme i ako stvarno želimo ja ne vidim nikakvog problema ! Lep pozdrav svima ,blagoslovljene praznike i Sretno novu 2020godinu .

 6. Josip Brcic says:

  Dragi Ivane,
  kada bude nestajalo struje u gradovim, kada budu prazni i limitirani bankomati u gradu, kada u super marketima budu prazni regali, kada ostanu ljudi bez automobila, stanova i svojih kuca jer nemugu vracati rate za kredite, onda ce se narod sjetit tvojih rijeci i osvjestit se!

 7. Marija HaloGen says:

  Ivane, Tvoje vrijeme tek dolazi!
  Ti se u v i j e k boriš za istinu, i samo ISTINU, zato VJERUJEM da ćeš uspjeti ostvariti sve svoje vizije, i vjerujem da će narod “otvoriti oči” i SPOZNATI da si VELIKI Čovjek i jedini POŠTENI političar, koji nam donosi PRAVDU, u svakom pogledu!!!
  S R E T N O! 🍀💜💜🍀

 8. Vlado Strinavić says:

  Pozdrav Ivane,
  kao i cijeloj ekipi koja je uz tebe. Nastavljamo i dalje uz više zalaganja. Članovi SIP Crikvenica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *