PERNAR POZITIVNIJI OD ŠKORE, KOLAKUŠIĆA I BERNARDIĆA

PERNAR POZITIVNIJI OD ŠKORE, KOLAKUŠIĆA I BERNARDIĆA

Prema istraživanju koje je objavio RTL, našeg predsjednika kao najpozitivnijeg političara percepira više građana nego tobožnjeg favorita na predsjedničkim izbora Miroslava Škoru, iznenađenja Europarlamentarnih izbora Mislava Kolakušića i predsjednika najveće oporbene stranke Davora Bernardića.

Da stvar bude zanimljivija, svi navedeni konkurenti su u anketnom padu, za razliku od Pernara koji raste i to usprkos svakodnevnom blaćenju i cenzuri u mainstream medijima.

Ne postoji pozitivno intoniran članak ili prilog o Ivanu Pernaru u medijima, a ako se njegovo ime i spomene tijekom neke emisije, uvijek se protiv njega govori u trećem licu jer nikada nije pozvan, za razliku od cijele galerije politički irelevantnih likova.

Da stvar bude bizarnija, građane se pritom pokušava uvjeriti da su mediji objektivni i nepristrani.

One thought on “PERNAR POZITIVNIJI OD ŠKORE, KOLAKUŠIĆA I BERNARDIĆA

  1. Vlado says:

    Jedini političar koji se zalaže za vraćanje monetarnog suvereniteta, za našu vojsku na naše granice, za zaustavljanje prolaza migranata, zabranu GMO hrane, slobodu izbora za vakcinaciju, za zabranu upotrebe cijepiva sa opasnim sastojcima i oživljavanje hrvatskog imunološkog zavoda zatim depolitizacija svih državnih struktura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *