VANJSKA POLITIKA

VANJSKA POLITIKA
© Twitter / Dan Cohen

EUROPSKA UNIJA

Europska unija nije unija ravnopravnih i suverenih naroda nego globalistički projekt čiji je cilj podređivanje svih nas samovolji Briselske elite koja je upravljana od bankarskih kartela i korporacija.

Europska unija želi ukinuti granice naše zemlje kroz šengenski sustav, ukinuti našu valutu kunu i zamijeniti ju eurom, određivati nam kakvu ćemo unutarnju i vanjsku politiku voditi, traži od nas privatizaciju prirodnih bogatstava, rad do 67. godine, uvođenje poreza na nekretnine, prihvat ilegalnih migranata i još štošta toga što nije u našem interesu i čemu se naš narod protivi.

Naša vizija je samostalna i suverena država, kojom vladaju ljudi koji žive u Hrvatskoj putem demokratskih izbora, a takvo što je u EU nemoguće.

Upravo iz tih razloga se protivimo članstvu Hrvatske u EU i tražimo izlazak iz te neprirodne tvorevine kojoj je istekao rok trajanja.

VOJNA NEUTRALNOST

NATO savez je odavno prestao predstavljati faktor mir i stabilnosti u svijetu, te se pretvorio u alat za porobljavanje i razaranje država i naroda koje se opiru hegemoniji Washingtona i Brisela. Odličan govor Ivana Pernara na tu temu, a koji je pogledan više od 6 milijuna puta možete vidjeti ovdje.

BOLJI ODNOSI S RUSIJOM

Umjesto politike potenciranja sukoba, napetosti i uvođenja sankcija koju forsira Europska unija, zalažemo se za deeskalaciju sukoba, ukidanje ekonomskih sankcija i viza za ruske turiste, te povratak hrvatskih vojnika s ruske granice.

PRIZNANJE DRŽAVE PALESTINE

Palestinsko pitanje je još uvijek neriješeno zato jer još uvijek traje okupacija Zapadne obale, Istočnog Jeruzalema i Golanske visoravni. S druge strane, do današnjeg dana nije dozvoljen povratak palestinskih izbjeglica svojim domovima koje su morali napustiti 1948. kada je provedeno etničko čišćenje 750.000 Palestinaca s teritorija današnjeg Izraela.

Mi pozivamo Izrael da prestane kršiti međunarodno pravo i konačno provede rezolucije UN-a kojima se traži povratak palestinskih izbjeglica, prestanak okupacije Zapadne obale i Istočnog Jeruzalema, prestanak okupacije Golanske visoravni i prestanak izgradnje ilegalnih naselja na okupiranoj palestinskoj zemlji.